Hoofdmenu

vrijdag 30 september 2005

Nummer 1449
Zoals bij zovele deelnemers aan de Eindhovense marathon, viel de brief met mijn (geluks ?) nummer in de bus.
Ik hoop ten laatste om 9 uur aan het TU/e te zijn om borstnr, chip, ... af te halen. Misschien kunnen wij, bloggers daar ergens afspreken.
Gisterenavond nog een rustige, kleine 11 km gaan lopen in het bos. Het begon reeds donker te worden, zodat het gevaar voor het verzwikken van een voet tamelijk groot was (gelukkig is dat niet gebeurt).
Vanavond is er Taptoe van de muziekkapel van Chrio Hemo Opstal, naar aanleiding van het 35 jarig bestaan van de chiro en opening van het nieuwe jeugdhuis. De korpsen van Lebbeke, Moerzeke & St.Gillis komen ook. Daarna zijn er een paar optredens. Morgenavaond is er in de tent rechtover de deur een fuif. Dus, dit weekend verhuizen we efkes, anders --> geen slaap & dat is niet zo'n goede voorbereiding.

dinsdag 27 september 2005

Regen of ... geen regen ?
Ik dacht dat ik voor het eerst in lange tijd nog eens in de regen zou kunnen gaan lopen. Niet waar dus, het is droog gebleven. Omdat ik pas laat vertrokken ben, heb ik maar een dikke 6 km rustige gelopen in 38 min. Heb vandaag mijn t-shirt van de Marathon van Eindhoven in de bus gekregen en hij is nog mooier dan op de foto + hij past als gegoten. Hopelijk kan FCB iets meebrengen uit Munchen.

maandag 26 september 2005

Gisteren en vandaag was het rustdag. Gewoon beentjes omhoog in de zetel en lekker luieren. Meer moet dat niet zijn.

zaterdag 24 september 2005

Wat een fantastisch loopweer was het vandaag in Buggenhout bos !! Er waren veel deelnemers voor de 5 en 10 km wedstrijd. Om stipt 15:30 werd de start gegeven voor de 10 km (4 ronden van 2.5 km). Ik had onmiddellijk een loopmaat gevonden die hetzelfde tempo liep als ik. Het bleek een oude bekende van op de handbal bij het terziele gegane Avanti Lebbeke te zijn. De laatste ronde hebben we er een strak tempo op nagehouden. Daardoor kwam ik uit op 47 min en 29 sec. of gemiddeld 12.6 km/u. Het was een verrassing dat het zo vlot ging.

donderdag 22 september 2005

In de vooravond vlug even naar Het huis van de sport in Gent geweest om kalenders, ... af te halen bij de Vlaamse petanque federatie. Daarna rustig zo'n 10km gaan lopen. Gelukkig heeft de rechter knie geen probleem meer gegeven. Nu nog even naar deel 2 van '24' van afgelopen maandag gaan kijken.
Gisteren avond was er het FANTASTISCHE concert van Bryan Adams in het Antwerps sportpaleis. Het heeft zo'n 2u 15min geduurd en het was ambiance van de eerste tot de laatste minuut. Room Service, Cuts like a knife, Somebody, Run to you, Kids wanna rock, I'm ready, Heaven, ... allen zijn ze de revue gepasseerd. De meeste songs waren in een ander jasje gestopt dan de studioversie. Keith Scott is toch een van de beste gitaristen. Mijn oudste dochter (14) was er ook bij. Ook zij heeft er van genoten. Na Clouseau, Natalia, The Magical Flying Thunderbirds, was dit haar kennismaking met een echte grote internationale artiest. Conclusie: de volgende keer zijn wij weer van de partij.

dinsdag 20 september 2005

De rustdag van vandaag komt als geroepen, daar ik een beetje last had in mijn echter knie. Vroeg onder wol, want morgenavond zal het laat worden :-)))

maandag 19 september 2005

Vandaag stond er zo'n 6 km loslopen op het programma. De rest van de week zal het rustig zijn (het lopen althans). Morgen is rustdag en woensdag gaan we naar het optreden van Bryan Adams in het Antwerps sportpaleis. Het is reeds de zesde maal dat ik die Canadese rocker aan het werk zal zien. Hopelijk is het concert even goed als de vorige 5.

zondag 18 september 2005

De laatste 32-er voor de marathon van Eindhoven zit er op; Het zijn er uiteindelijk 34,5 geworden en dat in 3u24:08. Geen echte toptijd maar voor een eerste marathon is det einddoel --> uitlopen. Zaterdag as staat er een 10km wedstrijd op het programma in Buggenhout bos. Hopelijk is het prachtig weer zoals vandaag.