zondag 10 mei 2009

American Days @ Opstal

20090328


Omdat de blessure niet wou genezen, ben ik sinds vorige week donderdag reeds 2x naar de kine geweest. Vanavond staat sessie 3 op het programma. De kinesist gaat ook eens mijn rug onderzoeken, omdat een dergelijke kwetsuur dikwijls een andere oorzaak heeft dan een gewone versnelling tijdens een intervaltraining.
Vandaag is eindelijk onze centrale verwarming in orde. Een aantal maanden geleden begon de druk van het overdrukvat te dalen. Na 1 week moest ik telkens water bijvullen. Omdat het bleef duren dachten we aan een lek. Een gespecialiseerde firma werd gecontacteerd en zij vonden een klein lek. Zij hadden een nieuw procede waarbij ze met een product op basis van Teflon een dunne film aan de binnenkant van de buizen aan zouden brengen. Daarvoor moesten ze maar een minimaal aantal vloertegels verwijderen. Het liep even anders . . . door een foutje waren niet alle restanten van het product uit de buizen verdwenen, wat dan verhardde en zo de buizen verstopte. Er was geen weg terug . . . dus vloer openbreken en alle buizen vervangen door nieuwe.Vrijdagavond om 19u45 was de klus geklaard en hadden we verwarming. De afwerking was voor vandaag. Aangezien we niet genoeg reserve tegels meer hadden (de vloer is reeds > 20 j oud en is nog in opdracht van de vorige eigenares geplaatst) mogen we nu op zoek naar een nieuwe.
Op den Opstal werd de kleine kermis vervangen door een American Days event. Tal van groepjes kwamen er optreden, een aantal American Dreamcars waren er te bewonderen en een 60-tal Harley’s stonden te blinken in de zon. Hieronder enkel foto’s van schitterende machines.

Harley Davidson

Harley Davidson

Trike


Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: