donderdag 18 juni 2009

Druk & moe
Omdat zondag as een nieuwe lading software in productie gaat bij de klant, wil iedereen daar nog vlug enkele testen doen. Als er ze denken dat er iets fout is, slaan ze alarm ... 99,9 % is loos alarm ... gelukkig maar. Dat wil zeggen dat de software door ons testteam grondig getest is. Omdat het onderzoeken van zo'n mogelijke problemen bovenop de dagtaak komt is de werkdruk hoog en begint nu de vermoeidheid te wegen.
Dinsdag heb ik niet gelopen omdat het na het begeleiden/opvolgen van de training van de kadetten het reeds te laat was om nog aan te zetten. Gisteren moe thuis gekomen van het werk, dus ook niet gelopen. Vandaag had ik er ook geen zin in maar An en Lotte hebben mij overtuigd om toch te gaan. 7 km duurloop, waarvan 5 aan een vlot tempo van 2'20" (+/- 12,5 km/u) en 2 aan 2'25" (12 km/u). Op het laatste liep het iets minder vlot.
Omdat het op loopvlak langzaam beter begint te gaan heb ik als eerste doelstelling (= wedstrijd) de 8km loop op de Dender & Scheldejogging gekozen (21 juli - Grembergen). Dat is nu nog ongeveer 1 maand. Tijd genoeg om rustig aan de basisconditie en daarna aan de snelheid te werken.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: