Hoofdmenu

donderdag 24 september 2009

Lopen is zoals het weer ...
Rustig aan. Op dinsdag een duurloop om bij te praten 10,1 km in 50'57" (11,9 km/u).
Gisteren zijn Lotte en ik nog eens samen gaan lopen. Het werd een rustig loopje van 3,5 km in 20'38" (gs.10,2 km/u ) aan een lage ghs. = 121. Lotte is gestopt en ik ben doorgelopen aan een iets steviger tempo 6,5 km in 30'43" (gs. 12,5 km/u - ghs. 151) en de laatste 2 km gingen huiswaarts aan een cooling-down tempo. Vandaag was het rustdag omdat we naar de info-avond op de school van Lotte geweest zijn. Er werd interessante informatie verstrekt over de werking van de school, ed.
Zaterdag zal onze club met 3 teams deelnemen aan de Ekiden. Vorig jaar eindigde 1 groep 2e, maar deze plaats zal er dit jaar niet inzitten omdat sommige atleten nog niet in topvorm zijn (iets-rustiger-aan-periode) na het zware zomerseizoen met vele PR's.

Volgend weekend is het kermis op den Opstal, met op vrijdagavond fuif in de tent op de parking tegenover ons huis. Van slapen zal zelfs met oordopje niet veel in huis komen vrees is. Normaal zou het op zondagavond iets rustiger moeten zijn (Vlaanderen zingt en Gunther Neefs treedt er op). Toch zullen Lotte en ik verder werken onze basisconditie voor het komende winterseizoen.
Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: