dinsdag 7 september 2010

Tof weekend
Zaterdag hebben An en ik een fietstocht (Avalon Bike Rock) gemaakt tvv Avalon. Door een mooi landschap en over rustige weken hebben we zo'n 30 km gefietst. Bij de start, net na de middag was er nog een fris windje, maar na een paar kilometer werd het echt aangenaam fietsweer. Toch voelde ik voor het eerst sinds lang dat het een redelijk zware trainigsweek was met de 2 'interval' sessies. De bovenbenen voelden wat stijfjes aan. Bij aankomst was dat gevoel volledig verdwenen. Op zondag heb ik dan 16,2 km trage duurloop gedaan in 1u27'00" (gs. 11,2 km/u). In Buggenhout ging toen ook de Internationale wandeltocht van De Vossen door. Daardoor waren er in het bos en omliggende baantjes heel veel wandelaars. 's Avonds waren we te gast op het verjaardagsfeest van J. Het werd een heel leuke feest en voor we door hadden was het al redelijk laat op de avond.
Vandaag was er een minder snelle training, 3 km tempoloop, 1 km net boven de T4 grens, 200 m joggen, 1 km net boven de T4 grens en 3 km tempoloop.
Volgend weekend zal er eentje worden met weinig slapen. Chiro Hemo Opstal viert nl zijn 40-jarig bestaan en vanaf vrijdagavond beginnen de festiviteiten met enkele optredens. Op zaterdag is er de jaarlijks 'Plein Air' fuif en op zondag wordt afgesloten met een kampvuur. Dit alles gaat door in een tent op de parking voor onze deur.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: