Hoofdmenu

maandag 27 mei 2013

De schande voorbij ...
In het nieuwe voetbal stadion te Brussel is er geen plaats meer voor een atletiekpiste ... wie of wat zit hier achter ? Elk jaar weer de champions league finale van de atletiek organiseren is blijkbaar niet straf genoeg voor koning voetbal.

Tot de volgende keer

maandag 20 mei 2013

30' lopen 
Dat heb ik deze namiddag voor het eerst sinds lange tijd gedaan. Onderweg heb ik geen pijn of stijfheid gehad in mijn achillespees. Ik was wel blij dat ik terug terug thuis was want mijn adem was bijna op.
Gisterenavond is de Roparun aan onze deur gepasseerd. De teams die vanuit Parijs vertrokken kwamen over Opstal om zo via Dendermonde, Zele, ... naar Rotterdam te lopen. Onder hen Team 83 met loopmaat Eric.


Tot de volgende keer

dinsdag 14 mei 2013

Deugddoend zonnetje
Dat was wat we tijdens ons weekje vakantie in TunesiĆ« gehad hebben. Een themperatuur tussen 24° en 31°, gewoon zalig. Een ganse dag aan het zwembad liggen, gaan eten, drank halen, af en toe een uitstap en heel veel lezen. Vrijdagavond bij onze thuiskomst was het hier amper 11°, heel fris. Gelukkig hadden we onze dikke trui aan bij het uitstappen. Ginder ben ik ’s ochtends 2 x gaan joggen op het strand en heb achteraf geen pijn gehad aan de achillespees. Deze avond 3 x 8' joggen + 5' stappen op de Finse piste te Lebbeke heeft geen enkel probleem gegeven.
Tot de volgende keer