Hoofdmenu

zaterdag 26 april 2014

Avaloop 2014
Vorig weekend stond er in ons dorp de Avaloop op het programma. Omdat ik door mijn achillespeesblessure niet kon meelopen was ik fotograaf van dienst. Hieronder enkele impressies ...



De kopgroep ... wie kan nog soepel volgen na +/- 1km ?


Romain ziet de 21 km echt zitten


De bloemenmeisjes

Tot de volgende keer

maandag 21 april 2014

Weekje verlof
Van woensdag 9 april tem woensdag 16 april zijn we naar de zon in Tunesiƫ geweest. Zo'n warmte kan eens ferm deugd doen. Donderdag en vrijdag ben ik opnieuw gaan werken omdat ik niet zo veel verlof heb.
Vandaag heb ik de eerste aardappelen van eigen kweek geoogst (uit de serre) en dit bij een temperatuur van 40°C. Deze namiddag zijn er 4 tomatenplanten in de plaats gekomen.
Nog steeds geen meter gelopen.




Tot de volgende keer

dinsdag 1 april 2014

Lopen ?
Mijn loopschoenen gaan opnieuw 1 maand de kast in. Neen, dit is geen 1 april grap. Sinds vorige week heb ik weer pijn aan mijn achillespees. Niet veel, maar ze is weer gezwollen. Er is ook niet zo veel fun meer aan, om zo maar rondjes rond de piste te lopen. Waarschijnlijk ga ik nu het langer licht is ’s avonds een toerke rustig gaan fietsen. Nochtans moet ik van de dokter veel bewegen (lopen) om mijn lage bloeddruk opnieuw op peil te krijgen. Dat is dan weer een gevolg van de hoge werkdruk (er waren een aantal personen op verlof …) en een nieuwe software release. Nu begint het werk zich opnieuw te stabiliseren.

Tot de volgende keer