Hoofdmenu

maandag 23 juni 2014

Komkommertijd
Veel nieuws valt er de laatste weken niet te melden. Lopen zit er momenteel nog helemaal niet in. Ik heb nl nog steeds een lichte pijn aan mijn achillespees en zolang die niet volledig verdwenen is, ga ik niet lopen. Gisteren hebben An en ik een fietstochtje gemaakt van zo’n 30 km. Net ver genoeg want aan mijn achillespees begon ik een lichte stijfheid te voelen. Vandaag heb ik meer pijn aan de pees dan gisteren.
Het goede nieuws is dat de Rode Duivels de 8e finales gehaald hebben. Misschien niet met spetterend voetbal (liet de tegenstander niet toe), maar ze zijn er en dat is het belangrijkste.

Tot de volgende keer

zondag 8 juni 2014

Roparun 2014



Hartelijk Opstal


Voor de 5e keer doet de Roparun Opstal aan. Dit jaar wordt er nog meer georganiseerd tvv Kom op tegen kanker. Team Animo! (nr. 283 loopt van Parijs naar Rotterdam).
Vanaf 15u kan je inschrijven voor de streekbierenloop. De start is om 17u en je loopt max. 8 ronden van 2km. Per gelopen of gewandelde ronde verdien je 1 streekbier.


De eerste inschrijvingen voor de streekbierenloop zijn een feit.


Verwachte doortocht uren van enkele Belgische teams.

Meer info later ... straks ga ik proberen hen tegemoet te rijden met de moto.

zondag 1 juni 2014

10 weken ...
Zo lang is het geleden dat ik nog iets van beweging gehad heb. Niks lopen, fietsen, wandelen. Enkel rusten. En dat begint zich zo stilaan te voelen. Mijn fysiek is al teruggevallen tot bijna nul. Bij alles wat ik doe in de tuin ben ik redelijk snel moe. Langzaam begint mijn gewicht ook toe te nemen ... dat door het goede eten en drinken.
Tot eind juni heb ik van de specialist sportverbod gekregen. Tegen die tijd zou de blessure tot het verleden moeten behoren. Laat ons hopen.

Tot de volgende keer