Hoofdmenu

woensdag 31 december 2014

Jaaroverzicht 2014
2014 zal de geschiedenis in gaan als het jaar waarin ik bijna niet gelopen heb tgv een achillespees blessure (tendinose). Vanaf 23 maart heb ik geen kilometer meer gelopen wat mijn totaal op 126 km brengt.
Een echte fietsliefhebber ben ik niet, dus van mijn voornemen om meer te fietsen met mijn MTB is ook niet veel in huis gekomen. Ook omdat de pees pijn deed tijdens en na het fietsen. Het resultaat is een povere 394 km. Voor de rest was het een jaar zoals een ander, zonder uitschieters op welk vlak dan ook.
Voor 2015 hoop ik wat meer te gaan fietsen als alternatief voor het niet meer lopen. Al blijf ik toch hopen dat ik op (lange) termijn opnieuw 2 tot 3x per week 10km kan joggen.

  Aan iedereen mijn allerbeste wensen voor 2015  

Tot de volgende keer

zondag 28 december 2014

De volgende dag ... thuis



In de Hoge Venen


Tot de volgende keer

zaterdag 27 december 2014

Hoe het begon ... om 12u20



om 14u55



om 16u20



Tot de volgende keer

zaterdag 20 december 2014

Lang geleden ...
Het is weer een hele tijd geleden dat ik nog iets gepost heb. Niet dat er niks meer te beleven was, maar het is er gewoon niet van gekomen.
Hoe zou het nu zijn met ... mijn achillespees ? Wel het gaat heel langzaam de goeie weg op. Bij de scan van de linkse pees was er geen ontsteking meer. Enkel nog wat pijn (als je op de pees drukt). Ook de rechterkant is beter. Nog steeds 4 x per week stretchen, maar het aantal per reeks is nu al 30. Indien dat zonder problemen gaat, moet ik een rugzak dragen met daarin 4 kg ballast. Dit om de pezen nog steviger te maken. Als dat goed gaat, dan mag ik beginnen met 2 x 5 min te joggen op een zachte ondergrond (gras of finse piste). Maar dat is denk ik nog minstens 1,5 maand weg.

Tot de volgende keer