Hoofdmenu

vrijdag 20 maart 2015

Dagje verlof met een leuk intermezzo
Omdat ik vandaag de winterbanden van mijn auto ging later vervangen door de zomerversie had ik een dagje verlof genomen. Viel dat nu net samen met de zonsverduistering. De wolken en mistige lucht waren echter grote spelbrekers ... alhoewel, of en toe waren de wolken niet zo dik dat er een zonnetje tevoorschijn kwam.
Het was friskes om zo lang buiten te staan. In totaal heb ik 50 foto's genomen. Onderstaande foto's geven een impressie.






Tot de volgende keer

vrijdag 13 maart 2015

Unieke belevenis
Zondag ll zijn An en ik naar het ‘Voeten in de sluis’ evenement geweest. Men is in Antwerpen de grootste getijdensluis ter wereld aan het bouwen. Daarin wandelen was een unieke belevenis want in het voorjaar van 2016 gaat ze onder water gezet worden. Het is een enorme constructie en de sluisdeuren die zullen gigantisch groot zijn. De graffiti schilderingen zijn heel realistisch.





Deze week dacht ik nog een loop snipperweek te nemen omdat het nog steeds druk is op het werk, maar met het mooie weer kon ik niet aan de lokroep van mijn loopschoenen weerstaan. Samen met Dirk heb ik een paar rondjes gelopen.

Tot de volgende keer

dinsdag 3 maart 2015

Recuperatieweek
Na 2,5 weken met 2 x / week joggen vond ik het tijd om even een looppauze in te lassen. Niet dat ik ergens pijn heb, maar gewoon om de achillespees (en andere spieren) efkes te laten rusten. Geleidelijk opbouwen is mijn motto nu. Niks forceren.
Morgen (4/3) heb ik een dagje verlof genomen. Ondanks de drukte op het werk (zondag as is er een grote software release) heb ik een dag verlof genomen. Lang geleden heb ik besloten om nooit meer te werken op mijn verjaardag. Hopelijk start mijn moto voor een kort opwarmingsritje in de voormiddag en in de namiddag ga ik met Lotte wat 'windowshoppen'.

Tot de volgende keer