Hoofdmenu

woensdag 20 mei 2015

Weinig gelopen
Vorige week heb ik weinig gelopen. Dinsdag liep het van geen kanten. Amper 7 km joggen en ik was stikkapot. Misschien zat het bloedgeven van enkele dagen daarvoor er voor iets tussen. Daarna hadden we bezoek van vrienden uit Noorwegen en heb ik ook niet gelopen, enkel genoten van het leven.
Gisteren ben ik nog eens naar de club in Lebbeke geweest. 3 x 2 km aan een stevig tempo en dat viel nog goed mee. Vandaag heb ik geen last van spierpijn en voelde ik niks aan de achillespees. Morgenavond probeer ik een rustige duurloop van +/- 50' in Buggenhout bos te doen. En zondag is er de Streekbierenloop in Opstal. Je mag er max. 8 rondjes van 2 km lopen en per rondje krijg je na de aankomst 1 streekbier. Ik ga proberen 4 rondjes te joggen (samen met Sanne).

Tot de volgende keer

woensdag 6 mei 2015

En ondertussen ...
Liep ik verder. Nog steeds aan een jogging tempo en altijd een ietsje verder. Zo heb ik gisteren bijna 9 km gelopen. De avond werd afgesloten in Torenhof met de familie.
Vorig weekend hadden we een vrijgezellen-weekend voor de trouw van mijn neef. Het werden 2 leuke dagen. De aandelen van ABInbev = Jupiler en Duvel gingen maandag de hoogte in door de plotse omzetstijging.
Op 1 mei ging de Deurganckdoksluis gaan bezoeken. Ze stond nu volledig onder water (het verschil zie je hieronder).





Daarna reed ik door naar het Stoomfestival te Maldegem. Dit stond in het teken van 70 jaar bevrijding. Je kon er oude legervoertuigen bewonderen. Ook stoomtreinen uit die periode deden er ritjes. Tof om die oude locomotieven aan het werk te zien.





Tot de volgende keer