woensdag 8 februari 2017

Van vorig jaar geleden
Amai, ik wist dat het reeds lang geleden was dat ik nog iets op mijn blog geschreven had, maar dat het zo lang geleden was ? Waarschijnlijk had het te maken met het feit dat ik niet echt een doel had om naartoe te werken of met het feit dat ik van job veranderd ben. Ik test sinds 1 oktober van vorig jaar geen programma's meer. Nu doe ik de coördinatie van de integratie testen van alles wat met de fls kant van Proximus te maken heeft. Ondertussen heb ik 6 tot 7 testers ter mijne beschikking om alles uit te voeren. In het beginne liep dit niet niet van een leien dakje, maar ondertussen heb ik mijnen draai gevonden en gaat alles vlot.
Veel lopen heb ik nog niet gedaan. Eind vorig jaar was het te koud. Sinds mijn longontsteking loop ik niet meer buiten als de temperatuur onder de 0° zakt. Van de longspecialist mag ik zelfs niet meer buiten lopen als het < 5° C is. Toen ik een paar weken geleden bij de huisarts was ... heb de griep gehad raadde ze me zelfs af om inspanningen te doen indien er te veel fijn stof in de lucht hing.
Begin dit jaar heeft mijn vrouw mij meegekregen naar de fitness om daar op de loopband stilletjes te herbeginnen. Eerst zag ik er tegen op ... eentonigheid, maar eigenlijk valt het best mee. Indien ik moe ben, kan ik stoppen en nog wat fietsen.
Het minder goede weer heeft mij er vandaag niet van weerhouden om toch even te gaan loslopen. 5,67 km in < 54' of een gezapige 10 km/u. Dat de goed conditie nog ver af is kan ik afleiden aan mij veel te hoge ge. hs. 143. Zo ga ik langzaam opbouwen om dit jaar proberen een paar wedstrijden te lopen.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: