Hoofdmenu

zaterdag 24 december 2005


Een beetje vertaging
Met een paar dagen vertraging is mijn verslagje dan toch gepost geraakt.
In het begin van deze week hebben we op het werk afscheid genomen van 2 collega's (Rob & Guy). Zij mochten met pensioen gaan. Zij beginnen nu aan het derde deel van hun leven, na de jeugd (schooltijd, ...) kwam het werkgedeelte en nu de welverdiende 'rust'. Al zal dat voor beiden een relatief begrip zijn, daar zij elk meer dan 1 hobby hebben.
Afscheid nr. 2: bye-bye oude loopsloefen. Jullie hebben goed dienst gedaan, maar nu jullie versleten zijn mogen jullie ook op welverdiende rust en dat na iets meer dan 1.000 km.
Op donderdag stond er een kort loopje van 5 km op het programma om de nieuwe 'Gel Kayano XI' in te lopen (zelfde type als mijn vorige). Ze zitten als gegoten en lopen heel 'makkelijk'. Is het daarom dat ik er 'maar' 24:15 over gedaan heb ?
Gisterenavond zijn we naar de kertsmarkt in Brussel geweest. Je kon er letterlijk op de koppen lopen, zo veel volk was er. Het lichtspectakel op de grote markt is heel mooi. Hoe ze dat spel met licht en schaduwen op het stadhuis kunnen projecteren zou ik wel eens willen te weten komen. Op de verschillende pleinen staan er veel kraampjes. Weinig met kerstgerief, wel heel veel waar men eten & drinken verkoopt. De gluwein met rum was straf maar wel lekker. De kerstdagen konden niet passender ingezet worden.
Vanavond lekker gaan eten in het 3-sterren restaurant 'Chez Lilianne' met 'sommelier Rene'.
Nog Prettige Kerstdagen en tot loops.

Geen opmerkingen: