Hoofdmenu

maandag 10 april 2006


Terug van effe weggeweest

Afgelopen weekend hebben we met ons gezinnetje 4-dagen doorgebracht in vakantiepark Weerterbergen in Weert (NL). In de aanloop ervan, hebben we vrijdag eerst een kerkhof met 20.000 oorlogslachtoffers bezocht in de buurt van Lommel. Allemaal jonge mensen van rond de 20. Daarna het stadje zelf bezocht en de film Ice Age 2 meegepikt. Een hillarische prent, van begin tot einde. Ammusement voor jong en oud.
Het weekend zelf, werd een zwem, loop, rust en smul tussendoortje. Er is daar een subtropisch zwembad, je kan er uren in de bossen wandelen of lopen, fietsen, er zijn goeie eetgelegenheden. Een 'koopjes' bezoek aan de stad Eindhoven stond ook op het programma. Een winkelmarathon is eens iets anders dan er eentje lopen :-)). Vandaag een snel loopje van 8 km in 37:49 (gs. 12,7 km/u).
Zondagvoormiddag heb ik de start van de marathon van Rotterdam meegemaakt vanuit mijn luie zetel. In zo een massa starten moet een heel apart gevoel geven.
Loop ze en tot morgen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is altijd prettig, een weekendje er tussenuit met het gezin. Oh ja, Ice Age 2 staat bij ons op het programma vanavond!

Anoniem zei

Dat is weer eens wat anders he zo'n actief gezinsweekendje.
Daar zijn inderdaad tal van recreatiemogelijkheden in de buurt, wij zijn daat vorige week ook enkele keren in de bossen gaan wandelen (eigenlijk is dat een deel van het militair domein) en toen lag het daar nog vol met kogelhulzen.