Hoofdmenu

zaterdag 24 juni 2006

Oef ...

Of eindelijk ... zullen veel gehoorde uitdrukkingen geweest zijn die gisteren bij het einde van de examens geuit door werden vele leerlingen en ouders. Hier was het niet anders. Lotte (4e lj) heeft het heel goed gedaan. In de loop van het schooljaar had ze een dipje, maar ze heeft zich heel goed herpakt. Sanne (3e wet) houdt ons nog even in spanning, al denk ik dat ze ook een goed resultaat behaald zal hebben.
Gisteren en vandaag zijn we de laatste inkopen gaan doen voor onze kampeervakantie in Toscane (iets ten zuiden van Pisa). Binnenkort kunnen we weer gaan pakken.
Deze namiddag even een tamelijk 'snel' duurloopje van 11,2 km in 55:28 (gs.12,1 km/u). In het bos was het zalig koel. Door zo vlug te lopen kon ik nog net live de finale van de beker van Opstal (petanque) meepikken in het Torenhof.
Morgen proberen op tijd op te staan om voor de onweders te kunnen gaan lopen. Misschien moeilijk want er is vandaag (en ook morgen) een klein blues festivalletje in ons dorpje.
Tot morgen

1 opmerking:

Cursief Huigje zei

Ook hier is er al één 'oef'. In augustus trekken we voor 14 dagen naar ... Toscane, voor het eerst in ons leven. We vertoeven in de buurt van Volterra. Zet je ook foto's van jullie reis op de blog?
ALvast een deugddoende reis gewenst.