Hoofdmenu

zondag 30 juli 2006

Petanque

Is de sport om te spelen in de temperaturen die er nu in ons landje heersen. In de schaduw met een frisse pint, rose wijntje, ... kortom zolang het maar iets fris is ... heerlijk is dat. Gisterenavond hebben we redelijk vlotjes onze wedstrijd gewonnen. Straks zal het niet zo makkelijk zijn, maar we doen ons best en we zien wel. Als we er maar plezier aan beleefd hebben is ons motto.
De goesting voor het lopen is mij toch iets vergaan. Volgende week krijgen we terug een echte, onvervalste versie van de 'Belgische' zomer. En dan zal die goesting wel rap terug aanwezig zijn.
Hopelijk valt er niet te veel regen, want onze dochters zijn 10 dagen op kamp met de Chiro in de omgeving van Sankt Vith. De oudste is deze ochtend vertrokken met de fiets. Vandaag gingen ze zo'n 100 km afleggen, gaan slapen in Sint-Truiden, morgen nemen ze er de trein en daarna leggen ze de laatste 20 km al fietsen af. De jongste vertrekt morgen middag met de bus. Zoals gewoonlijk zal het een reuze fijn kamp worden door hun toffe leiding en met de Kazzen, tante Griet & Co als kookouders.
Morgen (weer of geen weer) de loopschoenen aan, want zaterdag as staat er de 'Memorial O.Vercammen' te Dendermonde op het programma.
Tot morgen

Geen opmerkingen: