Hoofdmenu

maandag 14 augustus 2006

Nieuwste aanwinst ...

Zaterdag ll zijn we een loopband gaan kopen. Gedaan dus met uitvluchten zoals 't is te koud, 't is te nat, ...
Het was een hele karwei om dat toestel in de auto te krijgen door de afmetingen en het gewicht ervan. Het in elkaar knutselen ging redelijk vlot vooral omdat ik voor de vertaling van de 1-talige Duitse handleiding hulp kreeg van An.
De snelheid is variabel instelbaar van 1 - 16 km (meer dan snel genoeg voor ons) en een hellingsgraad tot 10 %. An heeft er reeds 2 maal op gelopen en is er tevreden over. Voorlopig staat hij nog in de berging.
Zaterdagvoormiddag met de Garmin een duurloop van 1 uur ingesteld op 5 min/km zonder problemen afgewerkt. 's Avonds was er het verjaardagsfeest van den bompa. Het eten en de drank in restaurant Molenstraat waren van hoogstaande kwaliteit.
Hoed af voor de mensen die de 100 km Dodentocht gestapt hebben.
Op zondag niet gaan lopen omdat we 's avonds een 'wedstrijdje' petanque moesten spelen. Dat het lang ging duren wisten we op voorhand. Echter ... 4u30 voor in totaal 3 sets (van 20u tot 00u30) ... dat is een record op den Opstal. We zijn al strijdend eervol ten onder gegaan tegen de leider uit de competitie met 2 sets tegen 1 (12 - 13 / 13 - 10 / 13 - 11).
Vandaag viel het lopen (gelukkig voor ons alleen figuurlijk) volledig in het water. We zijn dan maar zoals zo velen gaan winkelen.
En morgen ... we zien wel wat het weer ons brengt.
Tot de volgende keer

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het voordeel van de loopband, of is het nadeel, geen uitvluchten over het weer, nu kunnen jullie altijd lopen. Mij zegt het niks, ik geniet liever van de natuur, desnoods in de regen.

Anoniem zei

...en wat als je 17 km/u wilt lopen ? ... heheheh...

Anoniem zei

Ja Michaël, nu heb je geen excuses meer om niet te moeten of kunnen lopen. Binnenkort kan je al lopende de afwas doen (grapje, alhoewel).

Anoniem zei

Met dit regenweer kan je het waarschijnlijk goed gebruiken. Wij overwegen hier een hometrainer, allez, fietsding. Merel doet niet liever dan daarop zitten als ze bij de 92-jarige memé op bezoek gaat.