Hoofdmenu

woensdag 13 september 2006

Pearl Jam

Via de site van Pearl Jam hadden wij gemerkt dat je offciele bootlegs van hun concerten kan verkrijgen. Voor de prijs net geen 10 USD is de volledige opname van het concert in het Antwerps sportpaleis te downloaden. Dat heb ik dan ook gedaan. De kwaliteit van de muziek is stukken beter dan in het sportpaleis zelf, waar de klank regelmatige heen en weer botst dat het soms niet meer mooi is. Er zitten zelfs een paar foto's bij. Een prachtconcert nu ook thuis te (her)beleven ...
Zo'n initiatief zouden nog meer artiesten moeten doen.
Gisteren een snel loopje gedaan van 8 km in 37:49 (gs=12,7 - 4:44/km).
Tot de volgende keer

1 opmerking:

Anoniem zei

Officiƫle opnames van concerten komt gelukkig mee en meer voor. Bijvoorbeeld van de laatste toer van Depeche Mode kun je van elke concert een CD bestellen. Hun platenfirma (Mute Records) kreeg het bij andere groepen (bv. Erasure) zelf gedaan dat we na afloop van het concert, na een kwartiertje wachten, al met de CD naar huis konden.

Wat het sportpaleis betreft, daar gaan wij niet meer naar toe. Elke recht geaarde muziekliefhebber ergert zich daar toch dood aan de akoustiek. Er zijn meestal alternatieven genoeg in Nederland (Rotterdam, ...) of Duitsland (Keulen, Dusseldorf, ...)