Hoofdmenu

maandag 30 april 2007

Feestbenenloop
Dit zou een mooi nieuw woord zijn om in de dikke Van Daele op te nemen. Het is te omschrijven als: het gevoel in de benen na een dag van uitgebreid eten en drank tot zich nemen.
Het zou ook de benaming kunnen zijn van een jogging op 2 januari. ;-))
Gisteren was het de plechtige communie van Lotte (en nichtje Leen). Het eerste deel van het feest ging door aan boord van een schip dat de Schelde afvoer, van Temse tot Baasrode en terug. De Scheldeboorden en zijn pittoreske dorpjes zijn echt de moeite waard. Het deed ons beseffen dat we eigenlijk toch in een mooie streek wonen. Een buffet op het water is een mooie ervaring voor iedereen en het eten en drinken waren heerlijk en in overvloed aanwezig. Niemand is er 'zeeziek' geworden. Deel 2 was ten onzes huizes waar er nog duchtig doorgefeest is tot na middernacht.
En het weer waar we de ganse week voor vreesden ... was gewoon schitterend. Een zacht briesje dat verkoeling bracht op het water, een staalblauwe hemel en een aangename 27 gr. 's Avonds zijn we gewoon op ons terras blijven zitten.

Vandaag was na de middag alles opgekuisd zodat er nog tijd was voor een feestbenenloopje. Deze vrije dag hebben we afgesloten met een lekker BBQ-tje.

Gelopen: 8,6 km - 49:00 - 10,5 km/u (gs. 5:42 /km)

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: