Hoofdmenu

dinsdag 24 april 2007

Stortbui
Gisteren is den Opstal geteisterd door de eerste heuse stortbui van de maand april 2007. Op een paar minuten tijd zijn er minsten 30 à 40 ... regendruppels per vierkant meter gevallen ;-)). Hopelijk blijft het mooi en droog weer tot begin mei. Langer mag ook natuurlijk.
Op het looppad rond de piste (in dolomiet ?) was het vandaag precies Parijs-Roubaix. Zo een stofwolk achter elk groepje lopers. Een grappig zicht. Deze stofwolken deden me uitwijken naar de Finse piste. Hier kan men echter niet zo snel lopen, maar het is misschien goed voor iets anders.
Lotte had vandaag graag voor het eerst met haar spikes op de piste gelopen of aan verspringen gedaan, maar dat stond niet op het trainingsprogramma. Toen ze mij dat vertelde waren we reeds op weg naar huis. Volgende keer zeker. In de tuin is ze steeds verspringen aan het oefenen. Ze heeft vanaf de afsprongplaats, 50 voetjes terug haar aanloopplaats afgestapt. Precies zoals het hoort. Na elke sprong doet ze een schatting hoe ver het was en als ze een 'persoonlijk record' springt is ze super blij. Leuk om haar bezig te zien.

Gelopen: 10,24 km - 51:52 - 11,8 km/u (gs. 5:04 /km)

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: