Hoofdmenu

zondag 22 april 2007

Weinig blogtijd
Deze week is er van het bloggen niet veel in huis gekomen. Maandag op bezoek bij m'n grootmoeder. Op dinsdag de gewone training rond de piste. Woensdag rustdag (installatie van JAVA, ... op de pc). Donderdagavond vergadering op het werk. Vrijdag de wekelijkse cullinaire kookavond.
Gisteren zijn we 'spikes' gaan kopen voor de jongste dochter. Ze is nu blijkbaar serieus gebeten door de atletiek microbe. Daarom heeft ze er van ons een paar cadeau gekregen.
In de namiddag naar de atletiekmeeting voor de beker van Vlaanderen in Lebbeke. De pupillen en miniemen meisjes moesten er allerhande diciplines afwerken. Lotte haar vriendinnen hebben het meer dan behoorlijk gedaan in het ver- en hoogspringen. Dankzij het mooie warme lentezonnetje aldaar (uit de wind in de zon ... ) lopen er nu een paar (bijna) roodhuiden op den Opstal.
Deze ochtend redelijk vroeg opgestaan voor de 'lange' trage duurloop. Omstreeks 9u30 vertrokken voor een trip van 19, 8 km. Ondank de redelijk gs. liep het redelijk stroef. Voor ik aan de langere afstanden kan beginnen is er toch nog wat extra trainingsarbeid nodig.
Deze week zal vooral in het teken staan van haar Plechtige Communie aanstaande zondag. Alles is geregeld, de kleren zijn gekocht, de drank en het eten worden de volgende dagen ingeslagen. Hopelijk is het nog 1 week mooi weer.


Gelopen:
--> dinsdag - 12,3 km - 1:04:17 - 11,5 km/u (gs. 5:13 /km)
--> zondag - 19,8 km - 1:50:48 - 10,7 km/u (gs. 5:36 /km)

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: