Hoofdmenu

woensdag 10 oktober 2007

285 km
Dat is het aantal km dat ik vorige zaterdag afgelegd heb ... gelukkig met de auto. In de namiddag was er om 16u het optreden van de muziekkapel van Chiro Hemo Opstal op de taptoe in Zwijndrecht. Het programma had vertraging opgelopen, dus ... onmiddellijk na hun 'concert' zijn we doorgereden naar Lissewege, waar de ploeg met Sanne om 18u een krachtbalwedstrijd moesten spelen met als inzet de eerste plaats. Tot 5-5 konden de dames van de thuisploeg gelijke tred houden, maar toen maakte KBC Opstal een aantal punten na elkaar om alzo een kleine kloof te slaan die zij vastgehouden hebben tot aan het eindsignaal (15-23). Ze blijven dus eerstes in bevordering.
Vandaag mochten we van onze trainer/coach Koen, 'maar' 20 min loslopen aan +/- 10 km/u en dit omdat we gisteren iets langer getraind hebben. 5,5 km opwarming - 12 x (100m op souplesse + 100m rustig joggen), gevolgd door een duurloopje van 6 km aan 5:25/km.
Voor Lotte stonden er 2 looptesten op het programma. 12' op 't school in de turnles en 3' rond de piste om de huidige conditie te bepalen. Beide heeft ze met glans volbracht.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: