Hoofdmenu

zondag 14 oktober 2007

Looploos weekend
Dit heeft niks te maken met een blessure, maar met een weekendje in de Vossemeren georganiseerd door PearlChain.net (het bedrijf waar ik werk).
Het begon allemaal op vrijdagnamiddag. Een uurtje vroeger gestopt met werken, zodat ik ierdereen thuis op tijd kon gaan ophalen en vertrokken via de Brusselse ring, naar Leuven en Houthalen. Een heeeeeel slechte keuze. File, file en nog eens file ... het heeft ons 2u15 gekost om er te geraken. Daar aangekomen, ingecheckt, alles in de bungalow afgezet en naar het pastabuffet gefietst en daarna zijn we nog iets gaan drinken. De bowling hebben we maar overgeslagen.
Op zaterdagochtend werd het ontbijt gebracht en om 9:30 zijn we aan de 'teambuilding' proeven begonnen. Geestige proeven waar menig deelnemer blauwe plekken en andere kneuzingen aan overgehouden heeft. Maar ... we hebben veel leute gehad. 's Middag stond een koude plat klaar in ons huisje. Daarna was er een vrije namiddag was. In de vooravond werd de jeugd opgevangen door monitoren waardoor de ouders rustig konden genieten van een lekker en uitgebreid avondmaal. Op het 'dansfeest' mochten de oudsten onder kinderen meedoen tot redelijk laat in de nacht.
Vandaag was uitslaapdag want we werden pas om 10u30 verwacht voor een brunch. De overtollige kalorietjes werden deze namiddag weggestapt met een tochtje van +/- 2u naar de Lommelse Sahara. Deze is ontstaan door de zandwinning en de zinkvervuiling. Het prachtige weekend werd afgesloten met een broodjesmaaltijd.
In de vooravond zijn we naar huis gekomen via de E313 en de ring om Antwerpen en dit ging wel wat vlotter. Op 1:30 waren we thuis.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: