Hoofdmenu

zondag 2 maart 2008

Een rustig weekend
Op donderdag was er een intervalloop van 8r aan een tempo van 4'40/km met r 4 en 8 aan 4'00/km, gevolgd door 8r aan een tempo van 5'00/km met r 4 en 8 aan 4'00/km. De snelle rondes waren iets rapper ... aan 3'40/km en dit alles met een gem. hs van 154. Dit viel dus allemaal best mee. De weergoden hebben het voor ons een uurtje droog gehouden.
Lotte heeft eens een training gemist omdat ze voor het eerst sinds lang een verkoudheid had. Het was precies of ze had een hondje ingeslikt ;-).
Door de 'drink' op zaterdagavond bij ons thuis (foto = 1 vd kadootjes), heb ik de duurloop met versnellingen in Buggenhout bos in de voormiddag gedaan. 12km tempo 5'00/km met 8 versnellingen van 30" (hs.146).
Normaal was er deze ochtend de laatste serieuze training voor de jeugd van de club in aanloop naar het BK van volgende zondag. Lotte was echter nog onvoldoende hersteld om te gaan. Misschien dat ze op de dinsdagtraining opnieuw van de partij is. Zondag kan ze echter niet deelnemen aan het BK in Oostende. Op maandag beginnen ze nl met de examens op 't school.
Deze namiddag heb ik de loopband nog eens in stelling gebracht voor een heel rustig loopje van 6km in 35'00 (5'58/km). Onze loopband zal niet verroesten want hij wordt regelmatig belopen door An.


Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: