Hoofdmenu

zondag 9 maart 2008

Zetelsupporter
Op het BK veldlopen in Oostende is Astrid Belgisch kampioene geworden bij de miniemen meisjes. Zij volgt daarmee zichzelf op. Zij heeft alle veldloopwedstrijden waaraan ze dit seizoen deelnam, gewonnen.
Ook Braam heeft zijn nationale titel bij de scholieren meer dan dik verdiend. Deze namiddag hebben we tussen de getallenleer en meetkunde naar het BK korte cross, vrouwen en seniors gekeken. Dit was nog eens een echte cross. Heel veel modder welke de wedstrijd heel zwaar maakte. Vanuit onze (luie) zetel konden we bij de start (seniors) een glimp opvangen van Joachim. Tijdens de wedstrijd is Stijn een aantal keer in beeld geweest. Hij liep zelfs even aan de leiding (net na de start) en eindigde 19e. Nen dikke proficiat aan alle atleten van onze club. Ook aan diegene die gisteren in Dusseldorf ons land vertegenwoordigd hebben op de scholiereninterland. Zij hebben indoor puike prestaties afgeleverd.
Deze ochtend viel de neerslagintensiteit hier nog mee. Lichte motregen en een stevige wind. Toch hield me dat niet tegen om een rustig 12,4 km in en om Buggenhout bos te lopen in 1:08:45 (10,8 km/u - hs. 139 / 161). Nu 2 dagen rust. Dinsdag geen training, want ik heb om 18u nog een vergadering ivm testen, testtools, ... bij PearlChain.net.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: