Hoofdmenu

zondag 13 april 2008

Jammer
Tom Van Hooste is er in Rotterdam niet in geslaagd om het minimum te lopen voor de marathon op de OS. De Limiet is zo scherp gezet dat zelfs Rik Ceulemans het moeilijk zal hebben om hem te halen. Stel je voor, je wordt 6e in een sterk bezette marathon met een PR en je mag niet mee naar de OS. Dat moet frusterend zijn.
Door omstandigheden is mijn LSD verplaatst geweest van deze ochtend naar de vooravond. Gelukkig maar, want tot 10u30 heeft het geregend. De vormelingen hebben geluk gehad, het is hier voor de rest van de dag droog gebleven.
Gelopen: 12,2 km in 1:10:57 (10,5 km/u)met gem.hs.132

Tot de volgende keer

4 opmerkingen:

Cremke zei

Ja, alleen maar Keniaantjes voor hem, en 2h10m en paar secondjes. Tijden waar wij enkel van kunnen dromen. Jammer voor hem

Anoniem zei

Hopelijk wordt ie nog "opgevist". Ik had mijn duurloopke naar voor geschoven zodat ik op tijd voor de TV kon gaan zitten/liggen.

Anoniem zei

Als je dan bekijkt dat die achter hem wel mag gaan, dat is pas frustrerend.
Mooi duurloopje dat je gedaan hebt trouwens.

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.