Hoofdmenu

vrijdag 25 april 2008

Open brouwerijendag
Vorig week zondag was er de open brouwerijendag. Met het mooie weer zijn we eerst met de fiets naar de opendeurdag van het VKO geweest. Omdat de brouwerij van Affligem (Brouwerij De Smet) ook in Opwijk is heb ik daar eerst een bezoek gebracht. Er werd uitleg gegeven over de verschillende stadia van het bierproduktieproces. Je kon er ook de installaties bezoeken (behalve de bottelaarij). Achteraf werd er nog een drankje aangeboden. Omdat het nog redelijk vroeg was, ben ik dan doorgefietst naar Brouwerij De Landtsheer te Buggenhout. Wat opviel was de 'kleinschaligheid' tov Opwijk, al mag het resultaat (de Malheur) er best zijn. Ook hier was een nog een drankje te verkrijgen. In totaal heb ik 18 km bij elkaar gefietst ;-)). Voor wat hoort wat.
Donderdag was er nog een beetje stijdheid in de bovenbenen. Die heb ik er uitgelopen tijdens het 'rustige' duurloopje dat we als afwisselling van de intervaltraining van afgelopen dinsdag deden.
Gelopen: 9 km - 41'22" - gs. 13,1 km/u - hs. 153/162
Voor het komende weekend wordt een kort zomerke voorspeld. Goed weer om de achtergevel van ons huis in een nieuw kleurtje te zetten, in de tuin te werken en 2 duurloopjes te doen.
Zaterdag in de vooravond gaan de scholieren meisjes van KBC Opstal de halve finale van de beker spelen tegen Temse, terwijl wij onze benen onder tafel mogen steken.
Op zondag is er de jaarlijkse BBQ tvv KBC Opstal. 2 reuzenbrochetten met frietjes, doorgespoeld met een lekkere pint.
Het leven kan toch mooi zijn.


Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: