Hoofdmenu

zondag 31 augustus 2008

Laatste zomerdag
Dat was de weersvoorspelling voor woensdag 6 augustus. Afgelopen weekend was er ook eentje om in te kaderen. Met zo'n mooi weer hebben ze we deze zomer (veel) te weinig gehad. Op vrijdagavond zijn we redelijk lang blijven plakken bij onze vrienden.
Zaterdag op tijd opgestaan om zo lang mogelijk te genieten van de zon en de warmte. Sanne was de ganse dag op het jaarkijkse dorpstornooi krachtbal in Buggenhout. Ze hebben het beter gedaan dan ze verwacht hadden. Ze hebben 3 van de 5 wedstrijden gewonnen tegen op papier sterkere tegenstandsters. Lotte was in de namiddag met enkele vriendinnen naar pOpwijk. Dat is een 'klein' festival dat voor de 5e keer georganiseerd werd. Er waren optredens van Duk (een lokale band), Belle Perez, Boudewijn de Groot, Gorki, De Kreuners, ... Omdat het oostenwind was en het hoofdpodium richting Opstal stond, hebben we (gratis) kunnen meegenieten van de optredens. 's Namiddags onder een stralend blauwe hemel een loopje gedaan op en rond de 'Hoge Jan'. Dat is de hoogste heuvel in de omgeving.
Deze ochtend om 8u had Lotte geen zin om naar de bostraining te gaan. Ze was nog moe van een ganse dag naar de optredens te kijken. Dan ben ik maar alleen vertrokken voor een bosloopje.
De houtskoolvoorraad voor deze zomer is bijlange nog niet op ... ondanks het feit dat we gisteren en vandaag vlees en vis gegeten hebben, klaargemaakt op de BBQ.

Gelopen:
zaterdag 11,2 km - 59'05" - 11,4 km/u - ghs. 144
zondag 12.5 km - 1u05'32" - 11,4 km/u - ghs. 143

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: