Hoofdmenu

donderdag 7 augustus 2008

Laatste zomerdag
Volgens onze weersvoorspellers was het gisteren de laatste zomerdag voor de zomer van 2008. Awel ik heb er van geprofiteerd om nog een dagje verlof te nemen en de tuin een grondige onderhoudsbeurt te geven. Hij 'blinkt' nu van onder tot boven.
Het verschil met vandaag was enorm. Deze voormiddag hadden we geluk en zijn we aan de ergste regens en onweersbuien ontsnapt. Deze avond zijn er een aantal waterkiekens toch gaan trainen. Het is omstreeks 18u hard beginnen regenen en om 19u was het ergste gelukkig voorbij. Om 20u zat onze training er op en stopte het met regenen. Het was lang geleden dat we nog eens een regenloop gehad hebben.
Op dinsdag stond er een 'lichte' duurloop van 9 km (incl. 6 x 1' versnellen) op het programma. Het tempo lag iets hoger dan voorzien, zodat de onvoorziene 'sanitaire' stop na 6 km, een welgekome rustpauze was.
Gelopen:
dinsdag 9 km - 39'40" - 13,6 km/u
woensdag was tgv tuinarbeid een rustdag
donderdag 6 km - 26'52" - 13,4 km/u

Tot de volgende keer

1 opmerking:

Anoniem zei

't Was inderdaad weer typisch op z'n Belgisch, dat weer, maar wat kun je hier anders verwachten dan Belgisch weer. Wij hebben vrijdagavond onder onze wedstrijd wel niet veel last van de regen gehad.