zondag 19 juli 2009

Overzicht van een goed gevuld (leuk) weekend
Het begon reeds op vrijdagavond. De desserten voor het 'tuinfeest' dat dit jaar bij ons doorging werden klaargemaakt. Deze keer is de chocomousse beter gelukt dan vorige week. An had overdag reeds een aantal gerechten bereid voor het koud buffet. Op zaterdagochtend zijn we redelijk vroeg aan de slag gegaan omdat de gasten reeds om 12u30 gingen arriveren. Het werd zoals alle feesten in de famillie een heel plezante bedoening. Het weer was ook veel beter dan werd voorspeld, zodat we toch nog een mooie namiddag gehad hebben in onze tuin, uit de wind en in de zon. Het werd ook redelijk laat zodat we op zondagochtend 'uitgeslapen' hebben en ik mijn loopkleren niet aangetrokken heb. Deze namiddag deden we verder met de verbouwingswerken. Pas in de late namiddag ben ik een toertje gaan lopen. Rustig vertrokken omdat de benen niet 100% goed aanvoelden. Toch begon het na zo'n 3-tal km iets vlotter te gaan, om het laatste deel tegen de wind in veel makkelijker te lopen.
Gelopen: 8,29 km - 45'08" - gs. 11 km/u - ghs. 142
Deze week heb ik een week 'werkverlof'. De schoorsteenmantel is nu volledig afgebroken, ongeveer de helft van de plinten zijn verwijderd, alsook de helf van het behangpapier is van de muren. Gelukkig hebben An en Lotte dit voor hun rekening genomen. Morgen gaan we materialen aankopen en wordt wat er overblijft van de schoorsteen rechtgemaakt. Die staat nl reeds 'scheef' van in den begin.
Op dinsdag neem ik deel aan de Dender- en Scheldejogging in Grembergen. Deze wordt georganiseerd door AC Denderland, de club waar ook Geert Van Moer deel uit maakt. Het zal heel warm weer zijn en na afloop zal er dan ook menig 'sportdrank' genuttigd worden.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: