dinsdag 21 juli 2009

Dender & Scheldejogging
Die hebben we gelopen onder een stralende zon en bij 31gr. Gelukkig was er nog wat wind, al blies die harder dan we verwacht hadden. Dat is eens wat anders dan de 17gr en motregen van vorig jaar.
Voor de wedstrijd kwam ik de bloglopers Sandra, Herman en Geert tegen. Sandra heeft net zoals vorig jaar de 12 km wedstrijd gewonnen bij de dames. Herman heb ik spijtig genoeg niet zien aankomen. Geert heeft de 8 km uitgelopen. Dat is op zich al een hele prestatie na zo'n zware rugblessure.
Samen met clubgenoot Glen heb ik 'warmgelopen' en iets voor de start kwamen we nog tal van andere ACL-lopers tegen. Ik had me voorgenomen om zeker niet te snel te starten, een gelijkmatig tempo te lopen en zeker niet te crashen. Het werd een gemiddeld tempo van 4'52"/km (12,3 km/u). De afstand was exact 8 km, dit jaar gelopen in 38'56", dat is 2'32 trager dan vorige editie.
Als prijs kregen we een allen een grote fles Vicaris Tripel. Die zullen we ons zeker laten smaken.
Na de wedstrijd en het nuttige van 1 Vicaris tripel reed ik huiswaarts want intussen waren de onweerswolken onheilspellend samengetrokken boven Grembergen. Eens thuis gingen de hemelsluizen hier helemaal open. Hevige regen en hagelbollen als grote knikkers kwamen uit de lucht vallen.
Nog efkes recuperen, spaghetti eten met lekkere saus, klaargemaakt door Lotte en genieten van een rustige avond.
Tot de volgende keer

4 opmerkingen:

Herman zei

Toch nog een mooi tempo, ook al was het iets trager dan vorig jaar.

OleOle zei

Stuur je mij eens je emailadres door, dan zend ik je de link naar de foto's van deze namiddag ;-)

Herman zei

Die OleOle ben ik ;-)

sandra zei

Ik was ook trager dan vorig jaar; ik vermoed dat de warmte daar toch wel voor een stuk mee te maken heeft.