maandag 7 december 2009

Parcours 10km Gaston Roelants online
Vandaag is het parcours van de 10 km van Gaston Roelants (op 10/12/09) bekend gemaakt. Het is een beetje gewijzigd tov vorig jaar, maar het blijft even zwaar. Men heeft er 1 gevaarlijk smal stuk (in heel slechte staat = asfalt met diepe putten) verlegd. Daar was het gevaarlijk als je in een groep liep. Het startuur is nu 12u geworden, een uurtje later dan vorig jaar.
Vorige zaterdag heb ik uitzonderlijk in de voormiddag gelopenen. Gelukkig maar want in de namiddag waren de regenmakers van de partij. Het werd een rustig loopje van 12,17 km in 1u07'27" (gs. 10,8 km/u). Op zondag kwam de Sint op den Opstal en naar jaarlijkse gewoonte heeft het Sint-commite een klein kadootje voor de kinderen (al dan niet bij de Chiro). Vanaf dit jaar zijn er hier al 2 medewerkers aan het feest voor de goede man. An zit in de orgnisatie voor het vermaak van de ouders en vanaf dit jaar heeft Sanne meegeholpen aan het in elkaar steken van de activiteiten om de kinderen bezig te houden. De ouders kregen naast taart en koffie ook een optreden van een aantal stand-up commedians. 1 van hen was Arnout Van Den Bossche, de winnaar van de Humo's Comedy-cup. Hij had ook de beste show en met zijn conference werd het hardst gelachen. Ondertussen werd de Sint ontvoerd door enkele snoodaards van zwarte pieten. Adv van opdrachten kwamen kinderen achter de schuilplaats. De brandweer kwam met veel vertoond en in '24' stijl de goede man redden van een (plat)dak uit de handen van de boeven. Zo liep alles toch nog goed af en kreeg iedereen een kadootje.
Ondertussen was het droog geworden, tijd voor mij om een toerke te lopen. Ditmaal was er ook 5 x de Hoge Jan op-en-af lopen bij, zodat ik wat heuveltraining in de benen heb tegen 20/12. Het werden 12 km in 1u04'02" (gs. 11,3 km/u).

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: