Hoofdmenu

dinsdag 10 januari 2006

Last van opkomende verkoudheid
Hopelijk zet de verkoudheid zich niet door. Ik zal maar al beginnen echineaforce druppels te nemen om ze voor te blijven. ... en een borrel tegen de (mogelijke) keelpijn ;-))
Morgen het laatste loopje voor de natuurloop in Lier van zaterdag as. Mijn schoonbroer en ik gaan de 10 km lopen. Op de foto's ziet het er een leuke omloop uit. We zullen op vrijdag best niet 'blijven hangen', want dat is de volgende dag niet zo bevorderlijk voor de soepelheid van de benen.
Spijtig dat er al een paar Vlamingen, nl. Freddy Loix, J. Loomans, ... uit de Dakar rally verdwenen zijn. Al blijven er nog een paar kleppers over (bv. Stephane Henrard, Koen Wauters, ...). En blijft het interssant om het karavaan te volgen van achter de pc. Veiliger en minder vermoeiend.
Nog even doorwerken aan een presentatie over testen van software.
Tot morgen

1 opmerking:

Anoniem zei

Goed uitzieken tegen zaterdag da je er eens kunt invliegen hé. Het parcours is vlak, en quasi continu langs het water. Als de wind strak staat, kan dit best wel heftig zijn hoor, dus kleed je warm genoeg aan als je nog wat last hebt van de verkoudheid. Tot dan!