Hoofdmenu

dinsdag 10 april 2007

Looploos weekend
Dit keer niet door een drukke kalender, maar gewoon niet gelopen omdat er een zeurend gevoel (beginnende pijn) was aan m'n beide scheenbenen. Naar alle waarschijnlijkheid is dit het gevolg van 'te vlug - te snel' willen lopen (zie interval vorige week). Daarom gaan we het loopprogramma voor de komende weken aanpassen en de gemiddelde snelheid terug brengen naar +/- 5 min/km. Flexium Gel smeren en een paar dagen rust hebben blijkbaar effect gehad want na het loopje van deze avond heb ik voorlopig nog geen last.
Op vrijdag en zaterdag stond er tuinwerk op de agenda. Deze is redelijk groot en gelukkig steekt An regelmatig een handje toe. Deze keer kwam er ook de herstelling van de houten afluiting bij. De helft ervan was omver gewaaid tijdens de laatste hevige storm die een tijdje geleden ons landje teisterde.
Zondag was een kalorierijke dag: 's middags, 3 gangen menu met een paar glaasjes wijn, in de namiddag taart en 's avonds (gelukkig maar) 1 gang menu eveneens doorgespoeld met een paar glaasjes wijn.
Op Paasmaandag zijn we met vrienden uit Opwijk naar Cadzand geweest. 's Middags een lekker gaan eten: gepocheerde zalm met Hollandaise saus en frietjes (doorgespoeld met een donkere Grimbergen) en om de kaloriebalans een beetje in evenwicht te krijgen hebben we een strandwandeling van 2u gemaakt, afgesloten met ... een dessert.

Gelopen: 10 km - 50:40 - 10,8 km/u (gs. 5:34 /km)

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: