Hoofdmenu

vrijdag 17 augustus 2007

Dik content
Van de wedstrijd gelopen in Merchtem. Al was de prijs (weer een fluo vestje) iets minder --> 5€ inschrijvingsgeld.
Vandaag heeft Lotte haar 2e wegwedstrijd gelopen. De jeugdwedstrijd tot 12j. was 'maar' 500 m wat toch een ietsje te kort voor hen. Plus ze zouden 250 m achter een aantal lopende personen moeten blijven en pas de laatste 250 m mochten ze dan echte hun eigen tempo lopen. Samen met haar loopvriendinnen ging ze dus de 3,150 km lopen. Nen dikke proficiat van ons, want ze heeft de afstand volledig gelopen in haar eigen tempo. De tijd of plaats (weten we niet) maar heeft geen betekenis. De prestatie telt.
Omdat er zo veel deelnemers waren (het was prachtig loopweer - 19° - zeer zwakke wind en af en toe een verfrissend motregentje) werd de start van de 3 en 6 km opgesplitst. De 6 km (eigenlijk 6,6 km - wat vooraf goed aangegeven was) lopers vertrokken een paar minuten vroeger.
Om iets over half zeven gingen wij van start. De eerste 100-en m was zoals gewoonlijk het juiste tempo zoeken. In een poging om te doseren heb ik de eerste ronde niet zo snel gelopen. Een deel van de omloop gaat nl lang, flink omhoog. De tweede ronde echt doorgelopen en op het einde had ik nog genoeg reserve om er een heel snelle laatste km uit te persen. 6,6 km in net geen 30' (29'57") - daarmee ben ik best tevreden.

Gelopen:6,6 km29:5713,2 km/ugs. 4:32 /km


Tot de volgende keer

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo ,

terwijl jij je kan amuseren , zit ik momenteel ( zondagmorgen 03H )
aan het werk
maar het geeft mij niet tegengehouden om op zaterdag een rustige 20 km te joggen aan een
+/- 10 km/h
Groetjes,
Georges

Anoniem zei

op naar de volgende ?