Hoofdmenu

zondag 5 augustus 2007

Nog veel werk aan de winkel (laat bericht van vrijdag ll)
Gisteren hebben we voor het eerst sinds lang nog eens interval getraind.
10 * 100 m (19 à 23 sec) met telkens 300 m joggen. De training werd afgesloten met 1,5 km uitlopen en kers op de taart 1 km in 4:02 (+/- 15 km/u). De bedoeling is dat we tegen eind augustus dit tempo 2 km kunnen aanhouden, zonder diep in het rood te gaan.
Ok, dit is niet de juiste manier om een trainingssessie te beëindigen. Het beste is natuurlijk gewoon rustig uitlopen zodat de spieren makkelijk alle afvalstoffen kunnen afvoeren.
En dan denk je bij jezelf, we lopen al (redelijk) snel … en dan wordt je voorbij vlot voorbij gestoken door de miniemen (12 - 13j).
Zij waren bezig met hun test over 500 m. De snelste liep deze afstand in 1:18. Lotte deed er 1:44 over, wat ook snel is aangezien ze pas een paar maanden bezig is met atletiek en nog niet echt specifiek op snelheid of uithouding geoefend heeft.
Deze avond is er om 18u een jeugd pistemeeting in Lebbeke. De eerste 3 van elk dicipline krijgen een medaille. Voor Sanne is het krachtbalseizoen woensdag ll van start gegaan met een 2 uur durende training. Vanaf dit jaar speelt ze in de damesreeks, omdat er geen scholieren dames zijn.
Het zal een groot verschil zijn met vorig jaar omdat ze nu als 16-jarige niet meer tegen leeftijdsgenotes speelt.


Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: