Hoofdmenu

zaterdag 22 september 2007

Nen dikke proficiat aan Lotte
Zoals jullie weten was er deze namiddag de Kussnacht bosloop. Het was zoals elk jaar prachtig zonnig weer, waardoor er weer veel deelnemers waren en er een massa volk stond om de lopers aan te moedigen.
Omdat we op een kleine 3 km van de start wonen en we geen parkeerproblemen wensten zijn we tot aan de Kussnacht gefietst. Een goeie opwarming. De inschrijvingen gingen vlot, afgezien van een verwaarloosbare kleine aanschuiving. Toch proberen mensen steeds voor te steken in alsof het op dat minuutje aankomt. Klein van hen.
Lotte had haar vriendinnen reeds tegengekomen en samen begonnen ze aan de opwarming. Het was afwachten hoe Lotte het ging van af brengen, omdat zij nog nooit zo'n afstand in 1 keer gelopen had (haar uitleg: 'da's maar 2 km meer dan in Merchtem). Koen, hun trainer ging hen hazen om aan gelijkmatig tempo te lopen. Om 14u30 gingen ze van start en mooi in groep achter hun trainer aan lopend werkten zij het eerste rondje af. Vanaf de 2e ronde mochten ze elk hun tempo lopen. Lotte & Leen M. zijn bij elkaar gebleven tot aan de eindsprint ;-). Zo eindigde ze beiden in een mooie tijd van +/- 26 min. Zij waren alzo 98e en 99e op 200 deelnemers. Inneke H. was blij dat ze haar trainer 'geklopt' had. Spijtig voor Jana B. dat ze zich niet goed voelde en daarmee niet voluit kunnen gaan is. Dank aan den An, Bompa en Nina voor de aanmoedigingen.
Om 15u30 gingen wij (198 in totaal) dan van start voor onze 10 km loop. Veel te snel zo bleek later. De eerste 2,5 km in 11 min. Dat kon niet blijven duren. De laatste ronde kwam dan het verwachtte dipje. De laatste 500m (onder het motto 'niet met den dezen') toch nog een vesnelling geplaatst en nog een paar voorlopers kunnen inhalen om nog net te kunnen finishen in 47 min (80 op 198). Dit was mijn snelste tijd in deze wedstrijd ('05 --> 47:38 - '06 --> 48:07 ).
Achteraf nog ne goeien gedronken met de loopmakkers. Weer een dag om in te kaderen.

De omloop in Buggenhout bos is heel mooi, een beetje bergop en gelukkig ook bergaf, de beginnende herfst met zijn kleurenpracht.
Aan de organisatoren ... het was in orde ... tot volgend jaar voor de 4e editie.
En morgen ... genieten van het mooie weer ...

Lotte:5 km26:0411,5 km/ugs. 5:13 /km
Mike:10 km47:0012,8 km/ugs. 4:42 /km

Tot de volgende keer

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Mike , ik zie dat je goed bezig bent . Mooie tijd op de 10 km. Lotte loopt ook niet slecht zie ik. Chapeau zeg !!!
Greetzzz Gwen