Hoofdmenu

zaterdag 3 november 2007

KBC Opstal
De dames krachtbalploeg met Sanne welke in bevordering spelen hebben vandaag opnieuw hun wedstrijd gewonnen. Daardoor blijven ze zeker aan de leiding in hun reeks. Ze hebben niet zo goed gespeeld als anders ... maar je wordt pas kampioen als je ook je mindere wedstrijden wint. Doch de kompetitie is nog lang ... Alle andere krachtbalploegen van Opstal doen het heel behoorlijk. Een aantal staan ook aan de leiding in hun reeks.
Als voorbereiding voor de wedstrijd van morgen ben ik nog even gaan loslopen, 8 km aan +/- 5:30/km met op het einde enkele versnellingen.
De weersvoorspelling ziet er niet slecht uit ... droog en 12 gr. Dat lost al het probleem van de kledij op. Rest enkel nog de vraag met welke lengte van spikes we zullen lopen 9 mm of 12 mm (15 mm is voor echt drassige en/of modderige ondergrond). Hierop zullen we het antwoord weten na de verkenning van de omloop.
De miniemen meisjes (Lotte & co) moeten 1 grote ronde van 1.600 m afleggen.Wij (de maters) moeten 4 grote rondes afleggen (6.400 m).
Het verslag en de resultaten vinden jullie hier vanaf morgenavond (na 20:00).
Geniet nog van het prachtige loopweer morgen.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: