Hoofdmenu

zondag 25 mei 2008

Vlot ?
Hopelijk loopt het Krak-bier vlotter binnen dan het vandaag vlot liep bij mij. Gisteren had ik nochthans een looprustdag ingelast, enkel de tuin uitkuisen. Dit bleek niet zo'n goed idee, want deze ochtend voelden bepaalde spiergroepen niet bepaald soepel.
De basisschool van Heikant Zele had 10 weken geleden een Start-to-Run sessie gestart en vandaag mochten deze mensen hun test afleggen. Zij startten achteraan de groep. Onder een stralende zon vertrokken een dikke 100 lopers voor 2,2-4,4-6,6-8,8 of 11 km. Af en toe kwamen er donkere wolken dreigen, maar afgezien van een aantal druppels bleef het droog. De 11 km heb ik afgelegd in 51'13" - 12,9 km/u. Een uitslag was er niet, maar als beloning kreeg je per gelopen ronde een flesje Krak bier. Dit bier van hoge gisting wordt gebrouwen tvv De Hagewinde, in De 'Proef' Brouwerij Andelot uit Lochristi-Hijfte.
Deze ochtend was er geen bostraining omdat er een jeugdmeerkamp was in Lebbeke. Daarin hebben de jonge atleten van KAC.Lebbeke heel goed gepresteerd.
Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: