Hoofdmenu

dinsdag 17 juni 2008

Tom Compernolle ...
Gisterenavond bereikte ons het treurig nieuws dat de steeds welgezinde Tom Compernolle omgekomen was bij een tragisch ongeval. Opnieuw een goeie atleet die veel te vroeg uit het leven gerukt wordt. Sterkte voor de familie.
Donderdagavond heb ik wegens het overlopen van de examenleerstof met Lotte, de clubtraining aan mij laten voorbij gaan. Redelijk laat vertrokken en toch zo'n 12,4 km gelopen in iets meer dan een uur. In het bos waren Stijn & Bart (2 clubgenoten) aan het trainen.
Zaterdagnamiddag = duurloopdag, 12,4 km - 1u15'06" - gs. 11,6 km/u - hs. 138.
Op zondagochtend is Lotte naar de bostraining geweest en heeft sinds dan net onder de knieschijf een zeurende pijn. Deze wordt voor het ogenblik bestreden met ijs en flexium. Ze zal ook deze week niet meer gaan trainen. Indien het blijft duren gaan we naar de huisarts. Hopelijk is het gewoon een groeipijn en niks ernstig. Tijdens deze training zijn Albert en ik rustig een rondje gaan lopen. 5 km aan zo'n 12km/u en nog wat loslopen. Omstreeks 11u30 zijn de hemelsluizen boven Opstal opengegaan en viel de regen tijdens het hevig onweer met bakken uit de lucht.
Vandaag - intervaldag (17 rondjes van 500m afwisselend snel en 'traag' = 2'35"/rondje)







Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: