Hoofdmenu

zondag 1 februari 2009

Januari 2009
De eerste loopmaand van 2009 zit er op. Het aantal gelopen kilometers ligt op hetzelfde niveau als vorig jaar, maar toen was er echter geen onderbreking wegens (bijna) griep zoals dit jaar.
Gisteren was het nog te doen qua temperatuur, 5 graden en een koude wind maar eens bezig met tuinkarweitjes was het best te doen. Takken hakselen van de gesnoeide bomen hield mij net genoeg in beweging om geen kou te krijgen. Tijdens het duurloopje in de late namiddag was het zalig lopen. Onderweg aangepikt bij Jan J., want het tempo van Jan V.T. (die ik eerst tegenkwam) was net iets te hoog voor de vooropgestelde trainingen voor dit weekend, nl. traag maar lang.
Deze ochtend scheen het zonnetje, de duurloop werd echter verschoven naar de namiddag. Bij het vertrek was het reeds bewolkt en er dwarrelde hier en daar een verdwaalde sneeuwvlok naar beneden. De wind was snijdend koud, wat het lopen er niet makkelijker op maakte. Een geluk dat we dit jaar niet deelgenomen hebben aan de cross in Lokeren. Het zou daar afzien geweest zijn.

Gelopen:
Zaterdag : 12,5 km - 1u06'42" - 11,2 km/u - ghs 143
Zondag : 15 km - 1u22'03" - 11 km/u - ghs 138

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: