Hoofdmenu

maandag 30 maart 2009

Daar is de lente
Daar is de zon
Bijna, maar ik denk dat ze weldra zal komen
. . .

Een zalig weertje is er op komst, maar het is eigenlijk gisteren reeds begonnen. Ondanks een fris windje was het in de zon goed te doen. Op ons terras was er geen wind en daar was het meer een zomergevoel dat er heerste.
Het loopje was een tochtje van 15,14 km met 8 vlotte versnellingen (technisch rollen) alles aan een gs. 11,4 km/u & met een ghs. 146. De benen voelden ok aan en ook de ademhaling is weer bijna op het oude peil. Dus de verkoudheid is bijna verleden tijd. Net op tijd om met de voorbereiding van het zomerseizoen te beginnen. De eerste 'wegwedstrijd', de Avaloop natuurloop van 21 km neem ik erbij als lange duurlooptraining en sponsor daarmee nog een goed doel ook.
Het serieuse werk begint echter op zaterdag 2 mei met een 1.000m tijdens de pistemeeting van KAC Lebbeke.

Zondag waren er heel wat lopers van onze club welke deelgenomen hebben aan de Pegasusloop en er mooie resultaten behaalden. Zo was er Ruben die op de 5 km op het podium stond met een derde plaats. Steven liep naar een zesde stek, terwijl Glen en Niels iets verderop eindigden.
De 10km wedstrijd werd bij de vrouwen gewonnen door Sandra en Els werd knap 5e.
Renaat (de marathon man van KAC Lebb.) was aan zijn wederoptreden toe na zijn zware operatie en heeft in de 10 km al een gs. van meer 15km/u gehaald.
Het begint terug te lopen voor hem.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: