Hoofdmenu

maandag 4 mei 2009

Bekend volk
Vrijdag was het heel mooi weer om nog enkele buitenkarweitjes op te knappen. Het was zelfs zo warm in onze tuin dat de t-shirt uit ging . . . maar na een paar uurtjes begon de kleur van de schouders te neigen naar kreeft-rood. Insmeren met zonnebrandolie was dus al te laat. Eigen schuld dus.
Afgelopen zaterdag was er op de atletiekpiste van Lebbeke een meeting met een goede bezetting per nummer. Ook al was het nog vroeg op het seizoen waren er heel wat atleten die een PR gevestigd hebben.
Lotte nam ter voorbereiding van de interclubkampioenschappen van zaterdag as deel aan de 300m. Ze miste kompleet haar start en eindigde daardoor laatste in haar reeks. Haar knie begint opnieuw meer pijn te doen. Omdat de pijn (niet alleen tijdens het lopen, ook bij stappen) nu reeds een hele week duurt gaan we morgen een bezoekje aan de dokter brengen.
Voor het PK 10.000m waren er zo veel atleten dat er gelopen werd in 2 reeksen. In de eerste waren er een aantal jonge atleten die op zoek gingen naar de limiet voor de Europese kampioenschappen. Een aantal onder hen (Koen Naert, Dieter Vanstreels, Jeroen D'Hoedt, ...) zijn er ook in geslaagd, dankzij tempomaker van dienst Frank Bollen. Hij liep van start to finish aan de leiding. Ook aanwezig (als toeschouwer want zij won daags voordien een wegwedstrijd in Knokke) was Veerle Dejaeghere. Echt een sympatieke madam zonder kapsones.
Op zaterdagochtend ben ik naar de bakker gefietst en toen voelde ik bij elke trap een lichte pijnscheut in de hamstring. Op zondagochtend vertrokken we voor een loopje van 1 uurtje aan een tempo van gem 9,5km/u. Het was lang geleden dat nog zo traag gelopen heb. Ondertussen een gezellig babbel gehad met mijn nicht Ilse. Geen last gehad van de hamstring . . . tot vandaag . . . de blessure is er dus nog steeds. Een extra rustweek begint vandaag.
Foto genomen door Ruben VDB.

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: