zondag 15 juli 2012

Een toffe wandelvakantie in Andorra
Op vrijdag 6 juli hebben we Lotte afgezet op de P+R parking in Kontich waar ze de bus nam om met 'Jongeren Travel' op vakantie te gaan naar Spanje. Daarna zijn An, Sanne en ik doorgereden naar onze slaapplaats in het Etape hotel te Saran, ten noorden van Orléans. Maar voor we daar waren ... files ... Het begon al op de ring rond Brussel tussen Grimbergen en Jette. Daar voorbij hoorden we op de radio dat het verkeer stil stond door een ongeval in Beersel. Toen we aan de afrit ervoor kwamen, begon het verkeer al sterk te vertragen en besloten we om de ring te verlaten en binnendoor naar Halle te rijden. Vanaf daar ging het vlot, een laatste tankbeurt net voor de grens en daarna richting Parijs. De Périphérique lieten we 'links' (eigenlijk rechts) liggen en namen de 'buitenste' ring. Hier ook enorm veel file. Om 22u55 kwamen we eindelijk aan in het hotel.
Zaterdag het vervolg van de heenreis. Deze keer geen files. Ik had uitgerekend dat indien ik niet te snel zou rijden we tot aan het eerste tankstation in Andorra zouden geraken om daar goedkoper te kunnen tanken. Maar het was redelijk nipt toen ik aan de eerste 'naftpomp' stond. Rond 18u15 waren we aan het hotel te La Massana in Andorra.
Hoogteligging hotel

Elke ochtend nam ik een foto vanuit onze hotelkamer zodat u een idee krijgt van de plaatselijke weersomstandigheden. Elke dag schommelde de max. temperatuur rond de 28°. Af en toe eens een wolkje ... mooi weer dus. Zelfs de laatste dag, die zwaar bewolkt begon, bleef het droog.

Zondag 8 juli

Maandag 9 juli

Dinsdag 10 juli

Woensdag 11 juli

Donderdag 12 juli

Vrijdag 13 juli

Zaterdag 14 juli

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen: